Petitchef

Friptura de porc cu carnati afumati la cuptor

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
200 g slanina de porc

1/2 kg muschi de porc

1/2 kg ceafa de porc

1/2 kg carnati afumati de porc



boia

mustar

100 ml vin alb

Preparare

  • Asezam un strat de slanina intr-un vas termorezistent.Adaugam carnea taiata bucati potrivite si condimentata cu sare, mustar, cimbru, piper, boia.
  • Deasupra asezam carnatii, turnam un pahar cu apa si dam la copt. Cand s-a rumenit carnea, adaugam vinul.Lasam sa scada. Este o friptura delicioasa.



Comentarii:

22/12/2016

Mi se pare exceptionala reteta.

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura mixta de porc la cuptor
Friptura mixta de porc la cuptor
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor cu piureu de cartofi
Friptura de porc la cuptor cu piureu de cartofi
4 porții
30 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: