Petitchef

Cotlet de porc impanat

Felul principal
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg cotlet fara os bucata intreaga sau muschi de

porc bucata intreaga

3 buc. carnati cabanos

mustar

200-250 ml vin

sare,piper,ienibahar,cimbru

ulei

Preparare

  • Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti - de la un capat la altul. Dupa ce se impaneaza,se unge bine pe toate partile cu un amestec preparat din ulei si mustar,apoi se trece prin amestecul de condimente. si se aseaza in tava in care am pus cateva linguri de ulei .
  • Cand se rumeneste se toarna un pahar cu vin alb ,se adauga ciupercile si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos . Daca este nevoie se mai adauga cateva linguri de apa calda in sos.
  • Se taie felii cand se raceste. Se serveste cu ciupercute, piure de cartofi sau broccoli, gogosi de cartofi, legume fierte sau gratinate etc.
  • Optional puteti adauga in tava si putin mujdei de usturoi. Astazi m-a gandit sa adaug si niste ciupercute in tava ca tot mi-a mai ramas de la pizza un borcan .

Poze

COTLET DE PORC IMPANAT, poza 1
COTLET DE PORC IMPANAT, poza 2
COTLET DE PORC IMPANAT, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc in sos portughez
Cotlet de porc in sos portughez
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cotlet de porc caramelizat
Cotlet de porc caramelizat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.