Petitchef

Friptura de porc cu mar

Felul principal
6 porții
28 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie in bucati sunca si se pune la prajit intr-o tigaie. Carnea de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie. Se acopera si se fierbe 6-8 minute, amestecand din cand in cand.
  • Se taie merele in felii . Se adauga salvie, mere si ingredientele ramase. Se aduce la fierbere; se lasa pana cand carnea este bine patruna.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu mere si chimen
Friptura de porc cu mere si chimen
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de porc in lapte
Friptura de porc in lapte
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: