Petitchef

Friptura de porc cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 muschiuri de porc bine batute

4 lingurite de faina

O lingurita salvie

2 linguri ulei

3 linguri unt

O ceapa taiata marunt

200 g ciuperci feliate

3 lingurite cherry

200 ml smantana

Preparare

  • Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.
  • Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.
  • Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot.
  • Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de ceapa
Friptura de porc cu sos de ceapa
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Friptura de porc in vin cu legume
Friptura de porc in vin cu legume
3 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetuluiMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: