Petitchef

Gratar de vita cu garnitura

Felul principal
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 kg carne de vita

800 g cartofi

2 cepe

citeva rosii


ardei iute

patrunjel verde

rosmarin

sare,piper

250 ml vin rosu

Preparare

  • Se taie carnea bucati mai groase, daca sunt subtiri ,carnea va fi tare dupa prajire, se pun bucatile sa stea 1 ora in vin in care ai pus citeva fire de rosmarin, se scot se sareaza si pipereaza.
  • Se pun la prajit pe grill. Bagi rosiile, cartofii,ceapa,ardeiul iute in cuptor sa se coaca. Dupa ce sunt toate gata ,se aseaza pe farfurie si se servesc cit gratarul este cald, dupa ce se raceste se intareste.



Comentarii:

17/08/2013

Precizari corecte pt. gratar

(0) (0) Abuz
Maravela, 16/09/2010

A fost un fel deosebit si sanatos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gratar de porc cu sos tango
Gratar de porc cu sos tango
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratar de porc cu mancare de salata verde
Gratar de porc cu mancare de salata verde
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarDe ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: