Petitchef

Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Se apride cuptorul si se lasa la foc potrivit pentru a se incinge.
  • Acoperiti o tava cu staniol si ungeti-o cu putin ulei.
  • Taiati cartofii si cepele rondele de circa 1 cm grosime, iar ciupercile pe jumatate, daca sunt mai micute, si felii daca sunt mai mari si asezati-le in tava unsa cu ulei.
  • Adaugati condimentele si la final mai stropiti cu putin ulei si bagati-i la cuptor.
  • Se tin la cuptor circa 20 de minute sau pana cand cartofii sunt moi si rumeniti.
  • La final se presara cu patrunjel si se servesc ca si garnitura sau pur si simplu cu mujdei de usturoi.

Poze

Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 1
Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 2
Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăCeapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei