Petitchef

Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
3-4 cartofi mari

2 cepe rosii potrivite

300 g ciuperci proaspete,

champignon 2-3 fire patrunjel

2-3 linguri ulei

sare

piper

boia de ardei dulce.

Preparare

  • Se apride cuptorul si se lasa la foc potrivit pentru a se incinge.
  • Acoperiti o tava cu staniol si ungeti-o cu putin ulei.
  • Taiati cartofii si cepele rondele de circa 1 cm grosime, iar ciupercile pe jumatate, daca sunt mai micute, si felii daca sunt mai mari si asezati-le in tava unsa cu ulei.
  • Adaugati condimentele si la final mai stropiti cu putin ulei si bagati-i la cuptor.
  • Se tin la cuptor circa 20 de minute sau pana cand cartofii sunt moi si rumeniti.
  • La final se presara cu patrunjel si se servesc ca si garnitura sau pur si simplu cu mujdei de usturoi.

Poze

Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 1Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 2Rondele de cartofi la cuptor cu ceapa rosie si ciuperci, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiTotul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Mon Chérie.... Rosie CherryMon Chérie.... Rosie Cherry

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: