Gulas cu carne de porc

(4.38/5 - 1103 voturi)
114 comentarii


Ingrediente

500 g carne de porc
3 cepe
2 ardei grasi
5-6 cartofi
1 lingurita de boia de ardei dulce
2 rosii
2-3 linguri de bulion
ulei
patrunjel uscat
foi de dafin
piper boabe
sare,piper

Preparare

Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie putin dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi ,boiaua, piperul boabe si foile de dafin.Se acopera cu apa, se adauga patrunjel uscat si se lasa sa fiarba la foc potrivit ,sub capac pana cand cartofii sunt facuti dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si bulionul desfacut in putina apa.Se mai lasa pe foc circa 10-15 min.

Pofta buna!




Punctează această reţetă:

Comentarii (114):

1 / 5
Postat 30/11/2014, 17:17

1.Este reteta de papricas.
2.Daca respectam reteta de mai sus, carnea ramane nefacuta iar cartofii se fac praf.
3.Nu poti sustine intr-o reteta adaugarea de verdeata uscata in detrimentul celei proaspete.
4.La guiasul adevarat nu lipseste chimenul, morcovul, radacina de patrunjel si... micile galuste cu faina si ou.

(2) (0) Abuz
2 / 5
Postat 20/01/2014, 10:56

Gulasul fara seminte chimen , morcov, radacina patrunjel si galuste nu e gulas. Reteta descrisa este cea a unui popricas in care cartofii s-au pus cam devreme si s-au zdrobit pana la fregezirea carnii. In ambele variante, pentru o reusita deplina se fierbe si un os cu maduva, pentru o savoare deosebita.

(3) (0) Abuz
5 / 5
Postat 28/03/2015, 23:44

Invata Acum GRATUIT Sa Faci Bani cu un Sistem Foarte Simplu
Sistemul The Pirate Trader iti arata Absolut Gratuit cum sa faci bani
online cu o metoda foarte simpla si legala. Intra acum pe site:
www.thepiratetrader.ro/aff051.html

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 08/08/2015, 22:00

Vă mulțumesc pentru interesul acordat acestei oferte!

În fișierul atașat puteți vedea despre ce este vorba.

Cu deosebită stimă,

Numele dvs Elena Lascu
Telefonul 0722.599.156

(0) (0) Abuz
4 / 5
Postat 15/04/2013, 16:29

Felicitari....foarte simplu de facut .....si foarte gustoasa....aaaaa......eu am mai pus la final 2 catzei de usturoi taiatzi marunt.....incearca o data poate-ti place

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 18/05/2013, 09:41

Foarte buna, numai ca nu se pun cartofii atat de repede ci cu 20 30 min inainte de final. Prima data cand am facut s-au facut terci cartofii. Felicitari!

(0) (1) Abuz
4 / 5
Postat 22/11/2012, 17:38

Eu am pus si doi morcovi, un pastarnac, o telina mica, un ardei iute tocat, marar si patrunjel proaspat !!!! alaturi o mamaliga si muraturi !!!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 27/05/2012, 12:53

O reteta buna dar speram sa iasa pe deplin ... Gulas este o mancare cu o traditie in Ungaria dar si in ROMANIA ! pofta buna !

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 01/02/2015, 19:51

Acasta este mai degraba o tocana cu carne de porc. gulasul este diferit. Dar reteta este corecta si e o mancarica gustosa.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 13/04/2013, 17:01

Astazi mi-am luat si eu inima-n dinti si am executat reteta. Astept sa vad reactia sotiei cand va manca :) finger crossed

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale