Petitchef

Costita cu bacon, rosii si cascaval

Felul principal
4 porții
15 min
40 min
Ușor

Ingrediente

4

Pentru 4 persoane:

Preparare

  • Fierbem cartofii tot cu coaja, in apa clocotita cu sare. Costitele de porc se sareaza si se pipereaza foarte putin. Taiem rondele rosiile si radem cascavalul.
  • Costitele le prajim foarte putin in ulei, cate 3 minute pe fiecare parte, apoi turnam vinul si lasam sa dea intr-un clocot.
  • Tapetam un vas termorezistent cu felii de bacon.
  • Dupa ce au fiert cartofii, se curata de coaja si se taie rondele. Asezam cartofii taieti peste bacon, se sareaza si se pipereaza foarte putin si asezam bucatile de costita. Asezam deasupra felii de rosii si se sareaza foarte putin si ele, apoi turnam tot sosul in care a fiart carnea.
  • Se introduce in cuptorul incins cca 25-30 min. Dupa care se scoate vasul, se presara cu cascavalul ras si se mai introduce la cuptor pana ce se topeste cascavalul.
  • Se serveste cald cu patrunjelul verde tocat! Pofta buna!!

Poze

Costita cu bacon, rosii si cascaval, poza 1
Costita cu bacon, rosii si cascaval, poza 2
Costita cu bacon, rosii si cascaval, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

13/04/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
pflorinvalentin, 07/03/2013

Inca nu am facut dar suna delicios, osa fac cat de curand, multumesc pentru reteta...

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Foarte gustos multumesc.

(0) (0) Abuz
zilahi adela
zilahi adela, 16/12/2011

Citeste cu atentie ce am facut!!! Se aseaza peste cartofi!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Si cu costitele fierte ce-ai facut?

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Super gustoasa

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Costita de porc in sos de legume
Costita de porc in sos de legume
4 porții
1h15m
Dificil
4.4 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pastele - delicii italienePastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.