Petitchef

Gulas unguresc cu costita de porc

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
7 cartofi mari,

400 g .de costita proaspata sau afumata,

2 cepe,

1 ardei,putin curry,

piper,boia,

vegeta,

o foaie de dafin,

150 ml.bulion,



ulei sare.

Preparare

  • Se pune costita la prajit in ulei pana se rumeneste putin apoi se adauga ceapa, se caleste putin apoi punem toate legumele razuite,codimentele,bulionul,foaia de dafin, apa cat sa le acopere si se da la fiert cam 40 minute apoi se pun cartofii curatati si taiati cuburi mai marisoare se mai adauga apa cat sa fie la nivelul cartofilor,si se mai lasa la fiert pana scade putin sosul de pe iei si se fierb cartofii se pune sare dupa gust.

Poze

Gulas unguresc cu costita de porc, poza 1
Gulas unguresc cu costita de porc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

13/06/2013

Fiindca nu e rosu-alb-verde

(0) (0) Abuz
larisa008, 10/04/2013

Simplu si bun!!!

(0) (0) Abuz
21/01/2013

Buonissima

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gulas unguresc
Gulas unguresc
8 porții
2 ore
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: