Petitchef

Pasta de peste

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb cartofi cu morcovii se decojeaza toate legumele
    se dau toate legumele pe rasatoare,sau prin masina de tocat,apoi se add condimentele,mustarul si maioneza.
  • Se amesteca toate ingredientele impreuna cu tonul.se serveste pe paine ca aperitiv.

Poze

PASTA DE PESTE, poza 1
PASTA DE PESTE, poza 2
PASTA DE PESTE, poza 3
PASTA DE PESTE, poza 4
PASTA DE PESTE, poza 5
PASTA DE PESTE, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de peste pe pat de ardei copti
Pasta de peste pe pat de ardei copti
2 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pasta de peste cu masline
Pasta de peste cu masline
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.