Petitchef

Muschiulet de porc la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
muschiulet de porc



ulei


sare

piper

ingrediente pentru carnea de porc

vin alb sau rosu

Preparare

  • Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine.
    Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
  • Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine.
    Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
  • Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
  • Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
  • Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.
  • Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.

Întrebări:




Comentarii:

20/07/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
25/04/2013

O sa-l pregatesc, pare delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.