Petitchef

Muschiulet de porc la cuptor

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
muschiulet de porc



ulei


sare

piper

ingrediente pentru carnea de porc

vin alb sau rosu

Preparare

  • Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine.
    Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
  • Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine.
    Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
  • Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
  • Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
  • Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.
  • Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Linte cu pulpa de porc


Comentarii:

20/07/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
25/04/2013

O sa-l pregatesc, pare delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
Muschiulet de porc cu sos aromat si tartine de orez
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: