Petitchef

Sardine marinate

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata sardinele de intestine si se taie capul. Daca aveti rabdare puteti sa le dezosati . Se spala in cateva ape, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare.
  • Asezam sardinele intr-un recipient , printre ele asezam si rondele de ceapa. Se stropesc cu zeama de lamaie si ulei de masline si se dau la rece pana facem marinata.
  • Pentru marinata, punem la fiert 250 ml apa cu otetul, boabele de piper si zaharul.
  • Lasam sa dea cateva clocote, dupa care lasam sa se raceasca.
  • Cand marinata s-a racit, adaugam usturoiul taiat feliute, boabele de coriandru si praful de ienibahar.
  • Punem marinata peste sardine si dam la rece pentru minim 24 ore.


Întrebări:




Comentarii:

13/06/2013

Buonisima....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/11/2011

Foarte gustoasa,..

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rillettes de midii marinate
Rillettes de midii marinate
5 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pate de sardine, simplu si rapid
Pate de sardine, simplu si rapid
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Enchilada vegetariană
Enchilada vegetariană
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează