Petitchef

Mâncare cu sos de nuci i usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii tiai felii mari cu grosimea de 1 cm i se pun la fiert în ap cu sare.Dup ce au fiert se pudreaz cu boia de ardei dulce sau iute i piper. Se prjesc uor în ulei de msline pe ambele pri.Se in calzi.
  • Carnea tiat felii groase de 1 cm , presrat cu sare i piper se prjete în 2 linguri ulei de msline pe ambele pri.Se scoate pe o farfurie i se ine cald.În tigaie se pun nucile i se prjesc apoi se adaug smântâna i se amestec.
  • Se ia de pe foc i se pune usturoiul mrunit.Se pune sare i piper dup gust.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează