Petitchef

Mâncare cu sos de nuci i usturoi

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g pulp de porc fr os

5 cartofi mari

200 ml smântân dulce

100 g nuci mrunite

3 cei de usturoi

boia de ardei

ulei de msline

sare,piper

Preparare

  • Cartofii tiai felii mari cu grosimea de 1 cm i se pun la fiert în ap cu sare.Dup ce au fiert se pudreaz cu boia de ardei dulce sau iute i piper. Se prjesc uor în ulei de msline pe ambele pri.Se in calzi.
  • Carnea tiat felii groase de 1 cm , presrat cu sare i piper se prjete în 2 linguri ulei de msline pe ambele pri.Se scoate pe o farfurie i se ine cald.În tigaie se pun nucile i se prjesc apoi se adaug smântâna i se amestec.
  • Se ia de pe foc i se pune usturoiul mrunit.Se pune sare i piper dup gust.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare ungureasca de carne cu orez- husos rizs
Mancare ungureasca de carne cu orez- husos rizs
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mancare de morcov in sos de iaurt
Mancare de morcov in sos de iaurt
6 porții
40 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de urzici cu usturoi (reteta video)
Mancare de urzici cu usturoi (reteta video)
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei