Petitchef

Mic dejun taranesc

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se spala si se fierb 25-30 minute la foc mic spre mediu
    dupa ce se racesc se taie felii rotunde
    ceapa si sunca se taie cubulete si apoi se calesc.
  • Se adauga cartofii si se prajesc putin
    separat se bat ouale, laptele, sare, piperul, boia si nucsoara.
  • Se toarna amestecul peste cartofi si se lasa la foc mic pana se face oul
    se taie castravetele fasii si arpagicul inele si se presara peste.


Întrebări:




Comentarii:

25/07/2011

Eu am facut cu carnati de casa si am servit cu ardei iute o delicatesa.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Timballo vegano
Timballo vegano
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Micul mic, micul pitic, micul nimic! Micul mic, micul pitic, micul nimic!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.