Petitchef

Coaste de miel in crusta si cu sos de masline

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

ptr .sos :

Preparare

  • Ungeti coastele cu mustar,pe toate partile. Amestecati restul ingredientelor ,dupa care aplicati amestecul pe coaste,doar pe partea superioara.
  • Introduceti coastele in cuptorul incins la 225* C si frigeti-le 25 de minute,pana ce pesmetul se aureste frumos.
  • Faceti sosul :
    Caliti ceapa in putin unt apoi stingeti cu vinul de porto ,fierbeti 1 minut apoi adaugati supele ,maslinele si cimbrul si fierbeti la foc incet pana se reduce cantitatea cam la 2 cesti.
  • Adaugati untul amestecat cu faina si mai dati cateva clocote pana ce sosul s-a legat.
  • Serviti friptura cu sos deasupra si salata de care va place.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Coaste de miel in crusta si cu sos de masline, poza 1
Coaste de miel in crusta si cu sos de masline, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coaste de miel panè
Coaste de miel panè
2 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Coaste de miel cu rozmarin
Coaste de miel cu rozmarin
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Coaste de miel cu stevie
Coaste de miel cu stevie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei