Petitchef

Limba fiarta in sos alb cu tarhon

Felul principal
1 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Punem limba la fiert in apa cu sare. Cand este gata, o scoatem si o lasam putin sa se racoreasca dar nu prea mult, pielita de deasupra se curata mai usor cat carnea e calda inca. Dupa ce a indepartat pielita, a taiat limba felii .
  • Preparam sosul Bechamel dupa tipicul despre care deja v-a povestit, a vrut un sos subtire si asta a si obtinut. La sfarsit, am luat niste tarhon din otet, l-a scurs foarte bine si l-a taiat marunt. A folosit doua linguri de tarhon, puteti pune si mai putin, dupa gust.
  • Mestecam putin sosul in care a varsat deja carnea si tarhonul. Verificam la gust, asezonam daca mai este nevoie. Ca garnitura am fiert niste ciuperci care au mers de minune cu restul retetei.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Carnati cu vin alb


Comentarii:

09/04/2013

Nu am inteles nimic din cum ati explicat voi aici. nimic

(0) (0) Abuz
19/03/2013

Asa si asa nu prea am inteles bn reteta dar totusi mia iesit

(0) (0) Abuz
29/02/2012

Este un deliciu !

(0) (0) Abuz
16/07/2011

Foarte gustoasa limba cu sos alb si ciuperci.
eu folosesc limba de vita.
pofta buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Limba cu sos remoulade
Limba cu sos remoulade
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Limba cu sos de smantana
Limba cu sos de smantana
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Limba cu sos remoulade
Limba cu sos remoulade
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosVarza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.