Petitchef

Piept de pui cu sos de tarhon

Felul principal
2 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de pui se dă prin sare, piper și salvie și se prăjește bine, pe ambele părți.
    Sosul se pregătește separat:
    se pune usturoiul la călit, în jur de 1 minut, se adaugă tarhonul tăiat mic, apoi smântâna, se lasă câteva minute, apoi se pun vinul și mierea, se mai lasă trei-patru minute.
    Sosul se toarnă peste pieptul de pui, atunci când acesta este gata.
    Merge foarte bine cu cartofi prăjiți.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu sos piri-piri
Piept de pui cu sos piri-piri
2 porții
40 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Piept de pui cu sos de citrice si miere
Piept de pui cu sos de citrice si miere
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de pui in sos de ciuperci
Piept de pui in sos de ciuperci
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei