Petitchef

Orez cu iaurt si carne de miel

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe carmea de miel in apa multa deoarece vom pastra supa.Carnea se firbe pana se dezoseaza cu usurinta.In supa ramasa se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine.
  • Separat se fierbe orezul , de preferat in aburi , daca nu , merge si clasic , se scurge bine de apa si se adauga mugurii de pin dupa care se scoate pe un platou .Mirodeniile se adauga atat in apa in care fierbe orezul cat si in cea care fierbe carnea .
  • Se orneaza cu carne platoul de orez.
    Se serveste in boluri peste care se adauga amestecul de supa cu iaurt.Ca garnitura se poate folosi pasta de ardei iute .

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu ciuperci si carne de porc
Orez cu ciuperci si carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez cu carne la cuptor
Orez cu carne la cuptor
15 porții
1 h 5 m
Ușor
Rețetă Orez mexicana cu carne de pui la cuptor
Orez mexicana cu carne de pui la cuptor
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.