Petitchef

Orez cu iaurt si carne de miel

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
0,500 kg orez

0.300 kg iaurt

1-1/2 kg carne de miel

200 g muguri de pin

sare

curry dupa gust

Preparare

  • Se fierbe carmea de miel in apa multa deoarece vom pastra supa.Carnea se firbe pana se dezoseaza cu usurinta.In supa ramasa se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine.
  • Separat se fierbe orezul , de preferat in aburi , daca nu , merge si clasic , se scurge bine de apa si se adauga mugurii de pin dupa care se scoate pe un platou .Mirodeniile se adauga atat in apa in care fierbe orezul cat si in cea care fierbe carnea .
  • Se orneaza cu carne platoul de orez.
    Se serveste in boluri peste care se adauga amestecul de supa cu iaurt.Ca garnitura se poate folosi pasta de ardei iute .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez mexicana cu carne de pui la cuptor
Orez mexicana cu carne de pui la cuptor
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Orez cu carne de pui si ciuperci
Orez cu carne de pui si ciuperci
2 porții
40 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: