Petitchef

Ravioli cu branza

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un castron.
  • Ouale fierte - se separa albusul si se taie cubulete, iar galbenusul se amesteca cu smantana, sarea, piperul, cimbrul, oregano, vinul si zeama de lamaie si se amesteca.
  • Albusul de ou taiat, ceapa, kaiserul taiat cubulete si maslinele se pun peste paste. Apoi se adauga si sosul cu smantana si se amesteca bine.

Rețete inrudite

YouTube

Ravioli cu ricotta



Poze

Ravioli cu branza
Ravioli cu branza - poza 2
Ravioli cu branza - poza 3
Ravioli cu branza - poza 4
Ravioli cu branza - poza 5
Ravioli cu branza - poza 6
Ravioli cu branza - poza 7
Ravioli cu branza - poza 8
Ravioli cu branza - poza 9
Ravioli cu branza - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

20/02/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează