Petitchef

Papricas de miel

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cureti carnea de miel de pielite,o speli,o tai in bucati,o sarezi si o prajesti in ulei.Apoi scoti carnea si,in uleiul ramas,calesti ceapa,curatata si taiata marunt.Stingi apoi cu bulion desfacut in apa.
  • Pui carnea in acest sos si potrivesti gustul de sare,piper si cimbru.Cureti cartofii,ii tai cucuri,pui in sos si continui fierberea pana cand cartofii sunt fierti.Serveti papricasul cu verdeata tocata deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează