Petitchef

Papricas de miel

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
750 g carne de miel

150 g ulei

400 g ceapa

50 g bulion de tomate

putina boia dulce

1,5 kg cartofi

1/2 fir de cimbru

1 legatura verdeata

piper,sare

Preparare

  • Cureti carnea de miel de pielite,o speli,o tai in bucati,o sarezi si o prajesti in ulei.Apoi scoti carnea si,in uleiul ramas,calesti ceapa,curatata si taiata marunt.Stingi apoi cu bulion desfacut in apa.
  • Pui carnea in acest sos si potrivesti gustul de sare,piper si cimbru.Cureti cartofii,ii tai cucuri,pui in sos si continui fierberea pana cand cartofii sunt fierti.Serveti papricasul cu verdeata tocata deasupra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Papricas de peste
Papricas de peste
6 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Papricas cu ciuperci
Papricas cu ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Papricas de cartofi cu dovlecel
Papricas de cartofi cu dovlecel
6 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: