Petitchef

Papricas de miel

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cureti carnea de miel de pielite,o speli,o tai in bucati,o sarezi si o prajesti in ulei.Apoi scoti carnea si,in uleiul ramas,calesti ceapa,curatata si taiata marunt.Stingi apoi cu bulion desfacut in apa.
  • Pui carnea in acest sos si potrivesti gustul de sare,piper si cimbru.Cureti cartofii,ii tai cucuri,pui in sos si continui fierberea pana cand cartofii sunt fierti.Serveti papricasul cu verdeata tocata deasupra.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de ciuperci cu cartofi natur
Papricas de ciuperci cu cartofi natur
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Papricas de peste
Papricas de peste
6 porții
45 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Papricas cu ciuperci
Papricas cu ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: