Petitchef

Pulpa de miel cu ciuperci

Felul principal
8 porții
2 ore
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pulpa de miel se impaneaza cu usturoi, se presara cu cimbru, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Ciupercile se feliaza.
  • Ciupercile se calesc in tigaie cu sare (fara ulei!!!!) pentru a isi reduce din volum si a intra fara probleme in Vasul Roman.Intr-un vas se adauga cele 2 lamai feliate, maslinele fara samburi si usturoiul pisat.
  • Se adauga 400 de ml de vin rosu si 50 ml de ulei:Se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se adauga sosul din vin, uleiul, maslinele, usturoiul si lamaile, si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute.
  • Dupa 30 de minute.Se adauga ciupercile si se mai introduce Vasul Roman la cuptor inca 30 de minute, fara capac.Dupa un total de 2 ore.Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu bere si salata cu rosii, castraveti si ridichi.


Poze

Pulpa de miel cu ciuperci
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 2
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 3
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 4
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 5
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 6
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 7
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 8
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 9
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 10
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 11
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 12
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 13
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 14
Pulpa de miel cu ciuperci - poza 15

Întrebări:




Comentarii:

03/11/2013

Arata senzational o sa-l prepar azi.Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează