Petitchef

Pulpa de miel cu ciuperci

Felul principal
8 porții
2 ore
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
Pulpa de miel

Ciuperci (1 kg)

Masline fara samburi (200 g)

Lamaie (2 bucati)


Vin rosu (400 ml)

Ulei de masline (50 ml)

Cimbru

Preparare

  • Pulpa de miel se impaneaza cu usturoi, se presara cu cimbru, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Ciupercile se feliaza.
  • Ciupercile se calesc in tigaie cu sare (fara ulei!!!!) pentru a isi reduce din volum si a intra fara probleme in Vasul Roman.Intr-un vas se adauga cele 2 lamai feliate, maslinele fara samburi si usturoiul pisat.
  • Se adauga 400 de ml de vin rosu si 50 ml de ulei:Se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se adauga sosul din vin, uleiul, maslinele, usturoiul si lamaile, si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute.
  • Dupa 30 de minute.Se adauga ciupercile si se mai introduce Vasul Roman la cuptor inca 30 de minute, fara capac.Dupa un total de 2 ore.Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu bere si salata cu rosii, castraveti si ridichi.

Poze

Pulpa de miel cu ciuperci, poza 1Pulpa de miel cu ciuperci, poza 2Pulpa de miel cu ciuperci, poza 3Pulpa de miel cu ciuperci, poza 4Pulpa de miel cu ciuperci, poza 5Pulpa de miel cu ciuperci, poza 6Pulpa de miel cu ciuperci, poza 7Pulpa de miel cu ciuperci, poza 8Pulpa de miel cu ciuperci, poza 9Pulpa de miel cu ciuperci, poza 10Pulpa de miel cu ciuperci, poza 11Pulpa de miel cu ciuperci, poza 12Pulpa de miel cu ciuperci, poza 13Pulpa de miel cu ciuperci, poza 14Pulpa de miel cu ciuperci, poza 15



Comentarii:

03/11/2013

Arata senzational o sa-l prepar azi.Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel in crusta de fistic
Pulpa de miel in crusta de fistic
4 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de miel
Pulpa de miel
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: