Cannelloni cu ciuperci și cârnați

Felul principal
Foarte ușor
55 min
2502 Kcal

O imersiune în tradiția culinară italiană. Cannelloni cu ciuperci și cârnați este un fel de mâncare care a fost transmis din generație în generație, combinând simplitatea ingredientelor cu bogăția gustului. Un clasic al bucătăriei casnice, perfect pentru prânzurile de duminică cu familia sau pentru sărbătorile de Crăciun, când oamenii se adună în jurul unei mese. O explozie de arome în fiecare îmbucătură: dulceața ciupercilor, savoarea cârnaților și cremozitatea bechamelului se îmbină într-o armonie perfectă. Prepararea cannelloni cu ciuperci și cârnați este o joacă de copii, tot ce trebuie să faceți este să urmați rețeta noastră pas cu pas pentru a realiza un fel de mâncare care îi va lăsa pe toți fără cuvinte!

Ingrediente

2

Materiale

  • 1 vas de copt
  • tel
  • 2 cratițe
  • 1 tigaie
  • 1 castron
  • pungă de patiserie (sau linguriță)