Aluat sărat de plăcintă făcut din cartofi: o alternativă sănătoasă, fără gluten!

Altele
4 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

De multe ori nu știm ce să facem când vine vorba să alegem o crustă de plăcintă sărată. Preferați fără gluten? Atunci iată o rețetă foarte ușoară pentru plăcinta ta preferată, făcută cu cartofi și atât. O notă rustică și aromată pentru rețetele tale. Perfectă pentru cei care caută o opțiune creativă și sănătoasă, fără a sacrifica textura și aroma. Verificați pas cu pas mai jos și bucurați-vă!


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Bacalhau à brás - rețetă portugheză cu cod - super ușor de făcut!


Preparare

Preparare5 min
Gătire1 oră

Observații

Poate fi făcută această rețetă cu cartofi dulci?
Da, sau chiar un amestec al celor două (cartof și cartof dulce).

Cum se condimentează?
Condimentele noastre au fost cele de bază: sare și piper. Nu ezitați să adăugați condimente (nucșoară, de exemplu), ierburi aromatice (cimbru uscat, pătrunjel etc.) sau puțin parmezan.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+