Petitchef

Ravioli cu sos de rosii

Felul principal
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 cutii ravioli cu carne



Condimente pentru paste

Piper

Pasta de tomate


Chefir sau iaurt



Busuioc proaspat

Preparare

  • Calim ceapa toccata si usturoiul, adaugam pasta de rosii si ceva condimente dupa gust.
  • Lasam sa se imprieteneasca aaromele si adaugam apoi pastele.
  • Dupa ce le-a calit cateva minute le punem intr-un vac termo, adaugam iaurt deasupra, branza si cascaval ras, dupa care dam la cuptor sa se rumeneasca.

Poze

Ravioli cu sos de rosii, poza 1Ravioli cu sos de rosii, poza 2Ravioli cu sos de rosii, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

03/10/2012

Gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ravioli cu ricotta
Ravioli cu ricotta
2 porții
2h5m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Ravioli cu sos quatro formaggi
Ravioli cu sos quatro formaggi
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ravioli cu rosii si busuioc
Ravioli cu rosii si busuioc
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ravioli cu branza
Ravioli cu branza
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumuseteSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumuseteRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulRavioli - pastele umplute care au cucerit MapamodulSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: