Petitchef

Tagliatele cu sos rosu

Felul principal
3 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
400 gr carne de vita tocata

4 rosii mari

4 lingurite pasta de rosii

1 ardei verde mare


4 catei de usturoi

400 gr tagliatele

patrunjel, marar verde

cimbru, tarhon verde

sare, piper, chilli

ulei de masline

Preparare

  • Se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la prajit in 4 linguri ulei de masline. Se taie ardeiul cubulete si se adauga peste ceapa dupa ce aceasta a prins o culoare aurie. Se amesteca ptr. a nu se prinde si dupa 2,3 minute se adauga carnea tocata.
  • Se amesteca si se lasa pana cand carnea incepe sa se albeasca. Se dau rosiile prin razatoarea mare si se amesteca cu pasta de rosii, usturoi pisat, sare, piper si chilli plus o cana de apa apoi se adauga in oala peste carnea tocata. Se amesteca si se lasa la fiert pana cand sosul se ingroasa.
  • Se toaca verdeturile si se adauga peste sosul aproape gata. Se mai lasa cateva minute la foc, se acopera si apoi se opreste flacara. Intre timp se fierb tagliatelele , se strecoara, se adauga sos, se amesteca, se portioneaza in farfurii se adauga parmezan si puteti striga haideti la masa pofta buna.
G Gatind cu Mira





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
Tagliatele cu pui si ciuperci proaspete
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muschi de vita in sos rosu
Muschi de vita in sos rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.