Petitchef

Peste cu sos meunière si sote de morcovi

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Sosul meunière:

Preparare

  • Pestele proaspt sau decongelat, se curaa, se spala, se sterge cu hartie absorbanta.
  • Se porioneaza, bucatile se dau prin faina, se scutura s se îndeprteze excedentul i se pun la prajit în ulei bine încins. Cand s-au rumenit si a fost patruns bine, se pun pe un platou cald.
  • Dupa ce am terminat de prajit, se arunca uleiul, se curaa tigaia cu hartie, si se pune untul taiat cubulete, se lasa sa se topeasca pana face o spuma, apoi se adauga sucul de la lamaie . Se amesteca, se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust si se amesteca pana se observa ca este omogen.
  • A mai adaugat si 2 linguri de smantana, desi in reteta originala nu este. De aceea am scris optional.
  • La servire se aseaza pe farfurie 1-2 bucati de peste, si sos meunière din belsug. Ca garnitura un sote de legume, ca morcovi sau cartofi, iar ca element de decor se pot folosi frunze de salata verde.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Poze

Peste cu sos meunière si sote de morcovi
Peste cu sos meunière si sote de morcovi - poza 2
Peste cu sos meunière si sote de morcovi - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

02/01/2014

Imi place acest sos si-l fac adesea, dar cu adaus de capere.

(0) (0) Abuz
17/10/2013

F bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi Cateva lucruri pe care, probabil, nu le stiti despre morcovi

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează