Petitchef

Peste umplut cu cascaval si cartofi

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g cartofi

600 g file de peste

sare

piper

zeama de la 1/2 lamaie

150 g cascaval ras

1/2 legatura patrunjel

grasime pentru uns forma

Preparare

  • Se fierb cartofii 20 minute in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja fileurile de peste se spala si se zvanta bine intr-un stergar, se stropesc cu zeama de lamaie.
  • Se sareaza, se pipereaza si se pun la rece (acoeprite)
    patrunjelul spalat se toaca marunt si se amesteca cu cartofii si cascavalul date pe razatoarea mare.
  • Se unge un vas termorezistent cu grasime, se aseaza pe fundul vasului un file de peste, peste care se intinde 1/3 din compozitia de cartofi si cascaval.
  • Se pune celalalt file, se acopera cu restul de cartofi si se acopera bine, se baga vasul la cuptor pentru 20 minute.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu cartofi prajiti
Peste cu cartofi prajiti
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Peste cu cartofi si sos pesto
Peste cu cartofi si sos pesto
4 porții
45 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei