Petitchef

Peste cu cartofi si sos pesto

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la cuptor.
  • Pestele se curata si se spala. Se condimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul.
  • Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul.

Poze

Peste cu cartofi si sos pesto, poza 1
Peste cu cartofi si sos pesto, poza 2
Peste cu cartofi si sos pesto, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Gratin de peste, o reteta simpla si usoara


Comentarii:

21/02/2017

Sosul pesto se face cu frunze de busuioc verde nu cu pătrunjel

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Peste cu cartofi prajiti
Peste cu cartofi prajiti
4 porții
1h20m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: