Petitchef

Piept de pui umplut cu crema de branza

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt garnitura :

Preparare

  • Batut pieptul de pui cu ciocanul, in folie, apoi condimentat, intins crema de branza, si am rulat. Incercat 2 variante, cel mai ok e procedura care se aplica si la sarmale.
  • Lasat rulourile la rece - asta nu e obligatoriu, dar trebuia sa-mi pun puiul la nani.Apoi dat prin faina, ou, pesmet si prajit in ulei de palmier, la foc mic, sa se patrunda.
  • Piure de cartofi stie toata lumea sa faca Pt morcovii sote : topit untul, caramelizat zaharul brun, apoi adaugat morcovii rasi pe mandolina, foaia de dafin, condimentat, si picurat apa din cand in cand, pana s-au muiat de aproape au mers bine alaturi de varza rosie murata si puiu' care se chinuie sa manance cu tacamurile de la Ikea.


Poze

Piept de pui umplut cu crema de branza
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 2
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 3
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 4
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 5
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 6
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 7
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 8
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 9
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 10
Piept de pui umplut cu crema de branza - poza 11

Întrebări:




Comentarii (12):

ungur_t2016, 25/10/2017

Am gatit si eu o reteta asemanatoare dar si asta pare a fi mai buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/09/2016

Observ ca pe aici misuna oameni fara minte! Chiar nu observati ca e trunchiata reteta, pusa la pers a III a, de francezii astia tampiti!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Chris, 17/06/2021

Imi pare rau ca poluati limba romanaFrancezii nu sun tampiti .Romanii snobi asta da !!!!Sunt cativa care vorbes aiurea PACAT!!!!

(0) (0) Abuz
22/01/2018

Buna de dat la porci...

(0) (0) Abuz
25/10/2017

Foarte antipatic tonul textului retetei, care nu e nici sanatoasa-folie de aluminiu si ulei de palmier-nici originala, cu ingreduiente de negasit-varza rosie murata-...mediocritate cu pretentii, ce mai...

(0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Mai voi astia care tot comentati, nu realizati ca desteptii de petit chef pun retetele aici, niste cretini, am dorit sa inchei colaborarea cu ei dar nici nu imi raspund. NU asa arata pe blogul meu reteta originala !!!!

27/09/2016

Ok!

(0) (0) Abuz
Silvaf, 27/09/2016

Daca nu aveti ceva frumos de spus despre aceasta reteta minunata musctiva limba

(1) (0) Abuz
27/09/2016

Silvia U imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ca esti o agramata notorie si incultura ta este extraordinar de vasta!

(0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Sa mori tu!!!!! FMM

cris_nedelcovici, 27/09/2016

Mie imi place !!!!

(0) (0) Abuz
16/03/2016

Unde ai fost la scoala ? La "Rascracanatii din deal" sau la cei din vale ? Sau ... ai invatat la F.F. ? Adica fara folos ? Esti de o prostie "lucie" Numai buna de "Presedinte" Candideaza la alegeri ! Deh, cine
stie ?

(0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Rahatule, am cu siguranta mai multa scoala decat tine.


Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează