Petitchef

Mancare cu marar

Felul principal
2 porții
25 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g pulpa de porc

2 cepe


1 legatura mare marar

1 lingura fainaapasare si piper.

Preparare

  • Carnea se taie cuburi si se pune la prajit in putin ulei. Se taie ceapa marunt , morcovul se da pe razatoare si se adauga peste carne.
  • Se lasa putin la prajit apoi se acopera carnea cu apa, se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic pana se patrunde bine.Intr-o tigaie se pune putin ulei apoi faina si se prajeste.
  • Se stinge cu apa amestecandu-se continuu sa nu se formeze cocoloase.Acest sos se pune peste carne si se mai lasa sa fiarba 2 minute.Se potriveste de sare si piper si se adauga mararul tocat marunt.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de fasole cu marar
Mancare de fasole cu marar
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mancare de dovleac cu marar si smantana
Mancare de dovleac cu marar si smantana
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Mancare de marar
Mancare de marar
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.