-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Supa
-
Supa crema
-
Rețetă supă cremă de cartofi
-
Supa crema de cartofi
Supa crema de cartofi
-
(4.1/5 - 101 voturi)
-
15
-
47
Ingrediente
4
Cost estimat: 3.13Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
-
1. Se fierb cartofii (curatati de coaja), morcovii si gulia cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala neacoperita.
-
2. Se racesc, se mixeaza cu blederul, apoi pasta obtinuta se pune inapoi in apa in care au fiert.
-
3. Separat, se taie ceapa solzisori, apoi se caleste in unt. Se rastoarna peste supa cand a devenit transparenta.
-
4. In supa se fierb si boabele de piper, iar cand supa a mai fiert 15 min se vor scoate.
-
5. Se ia vasul de pe foc si se serveste cu crutoane de paine!
Simplu, sanatos, rapid!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 322Kcal
-
Carbo: 52.3g
-
Grăsimi: 8.7g
-
Grăsimi sat.: 5.5g
-
Proteine: 5.7g
-
Fibre: 6.1g
-
Zahăr: 9.3g
-
ProPoints: 9
-
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (311g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (15):
Ok
Unde naiba este scris in ingrediente de gulia care apare in pasii retetei?Oricum gulia ii schimba gustul radical!
Am sa incerc si eu sa fac , pare buna !
Super reteta
Superr!!!
E superba am s-o incerc chiar daca am 14 ani:::P:::*\
Sa vad cine cauta boabele de piper sa le separe :)):))
Sanatos , sa calesti ceapa
ma mir
Daca se pune si un picior de pui ii da un gust mai deosebit, dar tinand seama ca suntem in post e o idee super ok
Bun tare