Petitchef

Mancare de varza cu pui

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa devine aurie , se adauga pulpele de pui spalate si taiate bucati si putina apa. Se lasa la foc mic cu capac.
  • Se taie varza fideluta si se adauga cand carnea este moale. Punem bulionul si compelctam cu apa , cat sa acopere varza.
  • Lasam pe foc pana se inmoie varza , amestecand din cand in cand. La nevoie mai adaugam apa.
  • Saram si piperam dupa bunul gust si plac. Cimbru ii da un gust deosebit.

Rețete inrudite

YouTube

Varza cu bacon



Întrebări:




Comentarii:

23/10/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează