Petitchef

Mancare de varza cu pui

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

2 cepe

o caserola pulpe de pui dezosate

500 ml bulion

ulei

sare, piper , cimbru

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa devine aurie , se adauga pulpele de pui spalate si taiate bucati si putina apa. Se lasa la foc mic cu capac.
  • Se taie varza fideluta si se adauga cand carnea este moale. Punem bulionul si compelctam cu apa , cat sa acopere varza.
  • Lasam pe foc pana se inmoie varza , amestecand din cand in cand. La nevoie mai adaugam apa.
  • Saram si piperam dupa bunul gust si plac. Cimbru ii da un gust deosebit.



Comentarii:

23/10/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de varza cu pui
Mancare de varza cu pui
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mancare de varza cu carne de porc
Mancare de varza cu carne de porc
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mancare de varza cu carne de porc
Mancare de varza cu carne de porc
6 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: