Petitchef

Legume cu unt si pesmet

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2




3 linguri de unt (sau ulei)

2 linguri de pesmet

-sare.

Preparare

  • Fierbem separat, in apa putina cu sare, mazarea, morcovii taiati rondele, conopida buchetele si cartofii intregi sau jumatati - depinde cat sunt de mari.
  • Se aseaza intr-o tava Jena unsa cu unt legumele bine scurse, amestecate sau separat; se presara pesmet si cubulete de unt si se da in cuptorul incins, sa se gratineze un pic.
  • Pentru aroma, se poate adauga un praf de nucsoara sau turmeric.

Întrebări:




Comentarii:

Cristian, 22/01/2019

Foarte bune !Recomand

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2013

Uratttttttttt

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Bun

(0) (0) Abuz
17/01/2013

O reteta convenabila si buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume la vasul roman
Legume la vasul roman
15 porții
3 ore
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.