Petitchef

Legume cu unt si pesmet

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2




3 linguri de unt (sau ulei)

2 linguri de pesmet

-sare.

Preparare

  • Fierbem separat, in apa putina cu sare, mazarea, morcovii taiati rondele, conopida buchetele si cartofii intregi sau jumatati - depinde cat sunt de mari.
  • Se aseaza intr-o tava Jena unsa cu unt legumele bine scurse, amestecate sau separat; se presara pesmet si cubulete de unt si se da in cuptorul incins, sa se gratineze un pic.
  • Pentru aroma, se poate adauga un praf de nucsoara sau turmeric.



Comentarii:

Cristian, 22/01/2019

Foarte bune !Recomand

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2013

Uratttttttttt

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Foarte bun!

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Bun

(0) (0) Abuz
17/01/2013

O reteta convenabila si buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Legume la vasul roman
Legume la vasul roman
15 porții
3 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarUnt versus MargarinaUnt versus MargarinaRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: