Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu miere si 4 lingurite de zahar, pana ce acesta se dizolva. Se adauga usturoiul ras, piperul si uleiul de alune. Se adauga carnea si se amesteca bine. Se acopera castronul si se lasa carnea la marinat minim 3 ore.
Intre timp, se prepara sosul nuoc cham. Se piseaza intr-o piua un usturoiul tocat cu ardeiul iute, pana se obtine o pasta cat mai omogena. Se combina intr-un castronel sucul de limeta, sosul de peste, restul de zahar, uleiul de susan si mixtura de usturoi si ardei iute.
Se amesteca bine pana se dizolva zaharul, se presara apoi cu coaja rasa de limeta si se acopera castronelul; se lasa ingredientele 10 minute, la odihna, ca sa se dezvolte aromele.
Se incinge cuptorul la 230 °C. Se pun fasiile de piept pe o tava de copt, acoperita cu folie de aluminiu. Se frige carnea 10 minute, se scoate tava, se intorc fasiile de carne si se ung cu marinada. Se continua alte 5-10 minute, pana ce carnea este facuta si rumenita.
Se serveste imediat alaturi de orez fiert, salata verde si sos nuoc cham.