Petitchef

Pui cu usturoi si miere

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu miere si 4 lingurite de zahar, pana ce acesta se dizolva. Se adauga usturoiul ras, piperul si uleiul de alune. Se adauga carnea si se amesteca bine. Se acopera castronul si se lasa carnea la marinat minim 3 ore.
  • Intre timp, se prepara sosul nuoc cham. Se piseaza intr-o piua un usturoiul tocat cu ardeiul iute, pana se obtine o pasta cat mai omogena. Se combina intr-un castronel sucul de limeta, sosul de peste, restul de zahar, uleiul de susan si mixtura de usturoi si ardei iute.
  • Se amesteca bine pana se dizolva zaharul, se presara apoi cu coaja rasa de limeta si se acopera castronelul; se lasa ingredientele 10 minute, la odihna, ca sa se dezvolte aromele.
  • Se incinge cuptorul la 230 °C. Se pun fasiile de piept pe o tava de copt, acoperita cu folie de aluminiu. Se frige carnea 10 minute, se scoate tava, se intorc fasiile de carne si se ung cu marinada. Se continua alte 5-10 minute, pana ce carnea este facuta si rumenita.
  • Se serveste imediat alaturi de orez fiert, salata verde si sos nuoc cham.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează