Petitchef

Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Felul principal
4 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 lingura ulei de masline

4 pulpe de pui, curatate de piele

2 cepe, tocate marunt

350 gr pastarnac, taiat fasii

300 ml zeama de supa de legume

2 linguri mustar

2 linguri miere

1 lingurita thym maruntit

Preparare

  • Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.
    Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2h22m
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu legume
Pulpe de pui cu legume
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Eclerele, tentatii dulciEclerele, tentatii dulciRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: