Petitchef

Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Felul principal
4 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.
    Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.