Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Piure de păstârnac pentru a (re)descoperi această legumă uitată
-
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
-
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
- Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.
Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!