Numarul de porții: 4
1. o caserola pulpe de pui - eu am folosit noua pulpe inferioare
4. o felie de doua degete grosime de keizer afumat sau alta afumatura, taiata cuburi
5. un ou
6. 200 ml supa de pui (200 ml de apa si doua lingurite de legume deshidratate)
9. o lingura de unt
11. o legatura de patrunjel
12. sare, piper, cimbru, boia
Comentarii (44):
1. poate 1,5 ore...2. de ce ciuperci din conserva? 3. cate ochiuri de la aragaz sunt folosite? mamaliguta, cuptor, calire, etc 4. Knorr?? acum 30 de ani poate... Sa traiasca colesterolul!
Bun
F.bun,f.gustos
Rapida si gustoasa. nu inteleg de ce il numiti pui manastiresc. in manastiri nu se consuma carne.
Foarte buna, da eu am facut o fara mamaliga(nu mi place mamaliga)
O minunatie ........foarte bine mirositoare dar si foarte gustoasa
Acum sunt la serviciu.Am vazut aceasta reteta de foarte mult timp pe site-ul asta,dar nu am preparat-o din varii motive.Dar azi dimineata am reusit sa o prepar si sa stiti ca gustul e DIVIN......Nu am cuvinte , e senzationala , e super delicioasa.Nu am avut cum sa fac si mamaliguta de rigoare pentru ca eram singura acasa dar am mancat eu la pranz si sa stiti ca nu ma mai puteam opri.E senzationala reteta.Diseara cand ma duc acasa abia astept sa mai mananc o portie.........ma intreb daca voi mai gasi ceva..........
Pupici multi tuturor.
Comentariul tău: excelent, o minunatie pentru ca-iti lasa gura apa!!!!!!!!!!!!!!
Papa bun!
Pentru un gust mai bun si o mancare mai sanatoasa eu as folosi ciuperci proaspete si as renunta la cubul Knorr in favoarea supei de pui sau de legume. Ar mai trebui specificat ce fel de smantana folosesti - de gatit sau fermentata?- pentru ca e o mare diferenta de gust intre ele. Si nu stiu de ce "manastiresc". Ce legatura are cu manastirea?