Petitchef

Rata pe varza noua

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de rata se spala bine si se pune la fiert. Intre timp tocam varza marunt, o frecam cu putina sare si se lasa sa se inmoaie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Varza se stoarce de zeama si se adauga peste ceapa. Amestecam bine, adaugam 2 cani de supa . Lasam la foc potrivit (pe aragaz), amestecand din cand in cand.
  • Se poate pune si la cuptor dar dureaza mult mai mult si parca si gustul este mai bun cand este pe aragaz. Carnea se va praji in 2 linguri ulei si 2 linguri de unt.
  • Cand varza s-a inmuiat bine ,adaugam sucul de rosii si boiaua. Daca mai este nevoie, se poate adauga supa.
  • Adaugam bucatile de carne peste varza si amestecam sa acoperim carnea cu varza.
  • Condimentam cu sare si piper, cimbru si marar.


Întrebări:




Comentarii (18):

GHEORGHITA, 16/01/2019

SUPER

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2014

Excelenta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/10/2013

Supre am incercat si eu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/09/2013

Cred ca-i lipseste o foaie de dafin.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
30/06/2013

Ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/06/2013

Bun bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/11/2013

E foarte buna e de 3 stele

(0) (0) Abuz
27/11/2013

Imi place dar este si mai buna la cuptor in vas roman

(0) (0) Abuz
28/10/2013

Super buna!

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Parerea mea este ca daca o bagi la cuptor iese si ma buna da ca fierbi mai mult carnea de rata dispare gustul ei

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează