Petitchef

Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Felul principal
6 porții
1 h 30 m
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intrun castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam cu forta pana se obtine o pasta omogena.
  • Potrivim de sare daca mai e nevoie. In cazul in care se adauga sare se mai framanta pasta de rulada. Intro tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o indesam bine in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit cam 1 ora si 15-20 minute.
  • Se afce testul cu scobitoarea care trebuie sa fie curata daca rulada este coapta. Se lasa la racit, se pune apoi la rece, se feliaza si se aseaza pe platou pe pat de salata sau dupa imaginatie, se serveste langa alte aperitive.

Poze

Rulada din carne de porc cu arome de primavara, poza 1
Rulada din carne de porc cu arome de primavara, poza 2
Rulada din carne de porc cu arome de primavara, poza 3
Rulada din carne de porc cu arome de primavara, poza 4
Rulada din carne de porc cu arome de primavara, poza 5

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc cu oua
Rulada din carne de porc cu oua
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei