Petitchef

Rulada din muschiulet de porc

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Muschiuletul de porc se curata de pielita , se taie pe jumatate , dar nu pana la capat.
  • Se pune intre folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.
  • Carnea tocata se amesteca cu sare , piper , ceapa tocata marunt , busuioc , patrunjel verde tocat si ou .Amestecul se aseaza pe muschiuletul batut si se ruleaza strans.
  • O folie de aluminiu se unge cu ulei , se presara sare si piper si se aseaza pe ea muschiuletul rulat.Se strange folia bine .
  • "Pachetelul " se aseaza intr-o tava , se toarna 200 ml apa si se da la cuptor 45 min.Se scoate , se desface cu grija din folie si se mai lasa descoperit in cuptor 5 minute.Se scoate din nou si se feliaza.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc cu arome de primavara
Rulada din carne de porc cu arome de primavara
6 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Barcute din andive cu ton
Barcute din andive cu ton
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid Rulada cu carne Rulada cu carne

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei