Friptura de purcel cu cartofi la cuptor si sos de ciuperci PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor55 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 4 Pt friptura: o bucata de cotlet de purcel cu os 100 ml de ulei de masline 3 catei de usturoi sare, piper 3 crengute de cimbru 4-5 crengute de rozmarin o crenguta de tarhon 3 frunze de dafin 150 - 200 ml de vin alb Pt cartofi la cuptor: 1, 5 kg de cartofi 3 crengute de rozmarin sare, boia rosu 100 ml de ulei de masline cascaval - vreo 50 g Pt sosul de ciuperci: 500 g ciuperci proaspete 3 linguri de ulei de masline o lingura de faina integrala 250 g de smantana frunze proaspete de patrunjel tarhon cateva frunzulite tocate 100 g de cascaval ras cateva picaturi de zeama de lamaie