Petitchef

Salata de dovleac cu naut(pumpkin&chickpea salad)-guest post

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm,

pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati,

2 lingurite boia dulce de ardei ,

sare ,

piper,

2 linguri ulei de masline,

300 grame de naut fiert,scurs de zeama,

50 grame fulgi de migdale,prajiti putin intr-o tigaie antiaderenta,cit sa devina aurii la culoare,

un buchetel de patrunjel pentru decor.

Preparare

  • Dupa ce am impregnat bine cu sos feliile de dovleac,le scoatem si le punem pe gratar,cca 4 minute pe fiecare parte,le lasam la racit,apoi le amestecam cu nautul.
  • Decoram cu frunze de patrunjel si fulgi de migdale si servim.
  • Cu aceasta reteta particip la colectia de retete de aici:US Masala.


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

14/07/2015

Ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu dovleac si arpacas cu vinegreta balsamica
Salata cu dovleac si arpacas cu vinegreta balsamica
4 porții
3h40m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de dovleac
Salata de dovleac
1 porții
22 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: