Ouale se pun intr-un castron si se bat bine. Se pune bere .Se amesteca bine, apoi se pun condimentele.Se pune faina si se omogenizeaza pana devine un aluat mai grosut.
Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Se pun in castronul cu aluat. Si se pun la prajit in ulei incins.Trebuie sa avem grija ca se fac repede. Tebuie sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
Asa procedat si cu pulpele si aripioarele. Se servesc cu cartofi prajiti si sos de usturoi, cartofi mei erau inca pe foc.Este un aluat foarte usor de facut si foarte pufos.
Comentarii (71):
Ffffffffffff bun
Foarte gustos si rapid!
Fffff buna
FOARTE BUNE
Comentariul tău: Super bun si arata bine. Excelent.
Sper sa fie la fel de bun pe cat de bine arata!
Mi se pare super
Este super...!!!
SUPER BUNA !
Super bunut!
Am s-o fac, o stiam dar tot am amanat....