Pt inceput portionam pieptul de pui.Batem bine,bine cu ciocanul de sintele fiecare portie(nu e nevoie sa insistati prea tare,oricum carnea de pui este frageda),apoi condimentam dupa gust.
Aceste fiind spuse,daca nu va grabiti puteti sa le mai lasati 2-3 ore la frigider,daca insa aveti mancaciosii deja la masa mergeti mai departe.
Ouale se bat bine ca pt omleta si se ameste cu faina,pana ce obtine o maia destul de consistenta.Prin aceasta maia,se da fiecare bucata de piept,se scoate si se da prin pesmet pe ambele parti.Se prajesc apoi in baie de ulei pana ce se rumenesc.
Dupa ce se scot se lasa pe un servet sa se scurca de ulei.Ca sa fie o adevarata bomba calorica noi servit cu cartofi prajiti foarte buun,nici nu vreau sa stiu cate calorii ingurgitat,ramane un secret pt mine.
Comentarii:
O reteta excelenta!!!!
Yamiii