Petitchef

Mazare cu smantana si muschiulet de porc

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mazarea impreuna cu morcovii se fierb intr-un vas cu fierbere rapida,timp de 4 minute. Se caleste ceapa in putin ulei,se adauga boiaua dulce si cea iute,se amesteca si se adauga mazarea si morcovii fierte in prealabil.
  • Smantana amestecata in prealabil cu faina,pentru ca sa nu se formeze cocoloase se adauga la mazare si eventual lapte,apa sau supa,daca este necesar sa subtiem sosul.se amesteca ,se dau cateva clocote sa se lege sosul,apoi se adauga maraul daca este uscat sarea,piperul.Acestea din urma se adauga dupa ce inchidem focul.
  • Se poate servi cu ce ne place :oua ochiuri,friganele ,sau friptura la gratar.De data asta a servit-o alaturi de muschiulet la gratar .
  • Muschiuletii i-a crestat pe lung,apoi i-a portionat,i-a stropit cu sos de soia,piper,ulei de masline si niste condimente pentru carne de porc,i-a marinat in acest amestec timp de 2 ore la frigider,dupa care i-a fript 2 minute pe o parte,2 minute pe cealata parte si le-a adaugat sos de soia si piper in momentul servirii.


Poze

Mazare cu smantana si muschiulet de porc
Mazare cu smantana si muschiulet de porc - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer
Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer
4 porții
21 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează