Petitchef

Friptura dietetica

Felul principal
2 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Friptura pe cartofi:

Salata:

Preparare

  • Carnea o "dezbrac de pielita" o spal si o dau cu amestecul din sare,piper,boia...
    Pielia de pui trebuie evitat deoarece aceasta dubleazcantitatea de grsime saturat din mîncare.
  • Cartofii curatati,spalati si cei mai mari taiati in doua sau patru se dau si ei prin acelasi buchet de condimente.
  • Asez in vasul de Jena carnea ,bucata langa bucata iar deasupra usturoiul si cartofii. Nu adaug ulei de loc,isi lasa carnea destula grasime.
    Acopar vasul cu capacul si il dau la cuptor.
  • Pentru salata eu tai varza,dau pe razatoarea mare morcovii,tai rondele subtiri castravetii,tai marunt mararul condimentez si adaug otet si ulei dupa gust.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura dietetica si salata de varza
Friptura dietetica si salata de varza
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de pui la cuptor cu piure de cartofi
Friptura de pui la cuptor cu piure de cartofi
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.