Petitchef

Spaghetti cu creveti, dovlecei si sofran

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
125 g spaghette

150 g creveti

1 ceapa micuta

ulei de masline

1/2 pahar vin alb

cca. 100 ml supa de legume

100 ml smantana pentru gatit

1 legatura patrunjel

150 g dovlecei, unul mai mare

1 plic sofran

sare

Preparare

  • A feliat dovlecelul cu ajutorul Moulinex Fresh Express cu conul verde inchis.
  • Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie, adaugam ceapa marunt tocata si o calim. Adaugam crevetii, ii rumenim foarte putin.
  • Turnam vinul si lasam sa se evapore. Adaugam supa de legume, dovlecelul feliat si sofranul pe care l-a dizolvat in putina apa calduta. Lasam pe foc aproximativ 5 minute.
  • La final adaugam smantana si patrunjelul tocat. Potrivim de sare.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiRetete cu ... crevetiRetete cu ... creveti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: