Petitchef

Spanac cu cascaval la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.
    Sotam cateva minute.
  • Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.
  • Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.
  • Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.
  • Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.
  • In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute.
  • La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.


Poze

Spanac cu cascaval la cuptor
Spanac cu cascaval la cuptor - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 16/08/2021

Nu e apetisanta DELOC!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează