Petitchef

Dovlecei umpluti la cuptor

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleceii se spala, se taie in doua si se curata mijlocul cu o lingurita. Mijlocul dovlecelului se toaca marunt. Ceapa se curata, se toaca marunt.
  • Telemeaua de vaca se da pe razatoarea mare, la fel si cascavalul. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. O rosie se toaca marunt.
  • Celelalte rosii se vor taia feliute . Ceapa se caleste in uleiul incins, se adauga si dovlecelul tocat si se amesteca. Dupa ce s-au prajit se adauga si rosia taiata cubulete si se mai lasa pe foc 5 minute.
  • Se da cratita de pe foc si se lasa un pic sa se raceasca. Adaugam oul batut, telemeaua, jumatate din cascaval si mararul. Condimentam cu sare si piper.
  • Dovleceii se pun intr-o tava unsa cu unt. Se vor umple cu compozitia facuta. Aranjam cate 2 felii pe fiecare dovlecel si punem cascaval deasupra. Se dau la cuptor pentru 30 minute.


Întrebări:




Comentarii:

maria, 21/01/2024

Vusor

Un aperitiv usor si bun

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
12/02/2012

Incerc sa o fac acum si mai discutam

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
2 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Omletă de dovlecei și quinoa
Omletă de dovlecei și quinoa
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează