Petitchef

Biban de mare la cuptor

Felul principal
4 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 bibani de mare

2 cartofi, patrunjel

2 catei de usturoi

sare, piper

8 rosii chery

ulei de masline

hartie de copt

Preparare

  • Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei.
  • Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem este delicios.

Întrebări:




Comentarii:

23/11/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Biban de mare cu sos de bere si orez cu avogado
Biban de mare cu sos de bere si orez cu avogado
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)
Branzino al cartoccio(biban de mare la folie)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Sarea de mareSarea de marePiftia - la mare rang pe masa de CraciunPiftia - la mare rang pe masa de CraciunSamphire – sparanghelul de mareSamphire – sparanghelul de mare

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: