Petitchef

Spanac cu carne de miel

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg. carne de miel cu os

1,5 kg. spanac

8 linguri ulei

2 cepe mari

3-4 catei de usturoi

sare, piper

2 linguri pasta de tomate

1 lingura faina

Preparare

  • Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se opareste si se pune la scurs.
  • Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul. Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate
    Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie.
  • Bucatile de carne se spala, se portioneaza si se inabusa in ulei; se adauga ceapa tocata si usturoiul.
  • Se sareaza, pipereaza; se adauga pasta de tomate Se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu carne de vita
Spanac cu carne de vita
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spanac cu carne de porc
Spanac cu carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Spanac cu sos de lamaie
Spanac cu sos de lamaie
4 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.